Описание на продукта


Multi-Gyn ActiGel предлага директно облекчаване на сърбеж, раздразнения, чувствителност, зачервяване и болезненост, свързани с бактериални проблеми.
Предотвратява и повлиява бактериалната вагиноза (БВ), както и допълнителни оплаквания като нежелан секрет и неприятен мирис.


Свалете листовката


Въпроси


Колко често трябва да използвам Multi-Gyn ActiGel?
За да облекчите вагиналния дискомфорт, препоръчваме употребата на Multi-Gyn ActiGel два пъти дневно в продължение на 5 последователни дни.

Кога ще усетя ефект?
Може да почувствате моментален ефект, особено при симптоми като дразнене или сърбеж. Все пак, всеки човек се повлиява различно, затова ви съветваме да използвате Multi-Gyn ActiGel в продължение на поне 5 дни, за да повлияете на симптомите.

Multi-Gyn ActiGel има ли някакви странични ефекти?
Не, няма известни странични ефекти.

Дискомфортът ми изчезна, трябва ли да продължа да използвам Multi-Gyn ActiGel?
Не, няма нужда да използвате Multi-Gyn ActiGel непрекъснато. Ако искате, бихте могли да го използвате профилактично няколко пъти седмично.

Multi-Gyn ActiGel повлиява ли употребата на антибиотици?
Не, Multi-Gyn ActiGel не повлиява негативно ефекта от антибиотиците. Всъщност, препоръчваме употребата на Multi-Gyn ActiGel по време на или след всяко антибиотично лечение. Антибиотиците са много ефективни в унищожаването на бактерии и по този начин нарушават вагиналния баланс. Multi-Gyn ActiGel ще ви помогне да възстановите здравословния вагинален баланс след употребата на антибиотици.

Трябва ли да използвам цялата опаковка?
Употребата на Multi-Gyn ActiGel ви осигурява директно облекчаване на дискомфорта. Въпреки, че е напълно достатъчно да използвате гел на върха на пръстите си (2 куб. см.), няма ограничение в количеството Multi-Gyn ActiGel, което можете да използвате.

Ако имате някакви допълнителни проблеми или въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.Откъде да закупя Multi-Gyn

Продуктите на Multi-Gyn се предлагат без рецепта в аптеките в над 40 страни по света.

  • Купете продукти за интимна грижа Multi-Gyn директно онлайн