Как действа

Продуктите Multi-Gyn са предназначени за терапия и профилактика на вагинален дискомфорт, като възстановяват естествения баланс на вашата вагинална флора. Дисбалансът на вагиналната флора е една от най-честите причини за дискомфорт като сърбеж, обилна секреция, сухота и мирис. Възстановявайки този баланс, продуктите на Multi-Gyn не само осигуряват директно облекчаване, но и помагат за предотвратяването на повторната им поява.

Ефект и странични ефекти

Нашите продукти са съставени предимно от естествени съставки. Една от основните активни съставки е комплексът 2QR, който е естествена съставка от растителен произход. Комплексът 2QR неутрализира вредните бактерии и гъбички, като предотвратява прилепването им към лигавицата. Това подпомага естествения оздравителен процес и баланса на вагиналната флора. Комплексът 2QR няма странични ефекти.

Третиране и профилактика

Веднага след прилагане на продукти от гамата на Multi-Gyn върху интимната ви зона, ще усетите техния облекчаващ ефект върху дискомфорт като сърбеж или раздразнение. Ако страдате от инфекция, като бактериална вагиноза или кандидоза (вагинална гъбична инфекция), продуктите ще ви осигурят както директно облекчаване на дискомфорта, така и ще повлияят благотворно терапията на самата инфекция.

Продуктите могат да се използват за предотвратяване на дискомфорт и инфекции. Не сте сигурни кой продукт да използвате?
Опитайте нашата опция за подбор.