Защо да използвате Multi-Gyn?

Multi-Gyn е пълна гама продукти за интимна грижа. Нашите продукти имат за цел да облекчат интимния дискомфорт като миризма, сърбеж, чувство за парене и прекомерен секрет и да осигурят оптимална интимна хигиена.

Multi-Gyn е пълна гама продукти за интимна грижа.

Нашите продукти имат за цел да облекчат интимния дискомфорт като миризма, сърбеж, чувство за парене и прекомерен секрет и да осигурят оптимална интимна хигиена.

През 1996 година Annelize Goedbloed, медицински биолог, основава марката заедно със свои съмишленици. Тя иска да предостави на жените алтернатива на стандартното лечение на вагинален дискомфорт, което може да има сериозни странични ефекти и би могло да причини повтарящи се проблеми.

В Multi-Gyn, ние наистина разбираме нуждите на жените, когато става въпрос за интимен дискомфорт и как той повлиява техния живот. Затова ние предлагаме продукти, които директно облекчават интимния дискомфорт по естествен начин, без известни странични ефекти. Нашите продукти са базирани на уникалния комплекс 2QR, който възстановява и нормализира естествената вагинална флора.


 

Как действа

Продуктите Multi-Gyn възстановяват и предпазват естествения вагинален баланс. Ако вагиналната флора е балансиранa, тя е естествено защитена от бактерии и гъбички, предизвикващи дискомфорт. Когато балансът е нарушен, могат да се развият неразположения като сърбеж, секреция, миризма или сухота.

Нашите продукти оптимизират естествената ви флора и стимулират растежа на полезни бактерии, които спомагат предпазването от дискомфорт и инфекции.Нашите продукти

Multi-Gyn предлага пълна гама продукти за интимна грижа. Ние предлагаме продукти за терапия и профилактика на вагинален дискомфорт като сърбеж, сухота, обилен секрет или мирис, както и бактериална вагиноза и кандида.

Не сте сигурни кой продукт да използвате? Опитайте нашата опция за подбор, за да намерите най-подходящия продукт за вас!.