Активни съставки

Една от основните ни съставки е патентованият био-активен комплекс 2QR, който е на растителна основа. Ние вярваме, че е по-добре да възстановим естествения баланс на вагината, който ви предпазва от дискомфорт, отколкото просто да повлияваме симптомите. Този метод е ефективен, осигурява директно облекчение, предотвратява повторна поява на дискомфорт и няма странични ефекти.

Какво е комплекс 2QR?

Комплекс 2QR има уникалната способност да неутрализира вредните микроорганизми, като гъбички и лоши бактерии. Може да се използва едновременно с други медикаменти.

Комплекс 2QR е извлечен от сока от листа на Алое Барбаденсис, който е естесвен продукт. Добиваме Алое гел от различни източници - Кюрасао, САЩ, Южна Африка и т.н. В зависимост от източника, количеството слънце и дъжд, както и времето, по което е прибрана реколтата, цветът може да се променя от прозрачен до светложълт или до тъмен кехлибар. Миризмата също може да варира в зависимост от региона, от който е добит Алое Барбаденсис.

Безопасността и ефективността на нашите продукти Multi-Gyn са гарантирани, независимо от цвета на гела. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или имате съмнения относно цвета.

Антибиотици / Антимикотици

Антибиотиците и антимикотиците често се предписват за лечение на вагинален дискомфорт и инфекции. Те могат да излекуват вагиналните инфекции, но освен това ще повлияят негативно върху вашето тяло.

Метронидазолът е антибиотик, който често се предписва за лечение на бактериална вагиноза. При прием на метронидазол, потребителят може да изпита неприятни странични ефекти като ускорен сърдечен ритъм, затопляне или зачервяване по кожата, гъделичкащо усещане, гадене и повръщане.

Продуктите Multi-Gyn действат, възстановявайки баланса на естествената вагинална флора, те не повлияват негативно вашето тяло и нямат странични ефекти. Научете повече за това как действат продуктите Multi-Gyn и какъв е техният ефект върху вашето тяло!

Научете повече за действието на продуктите или пробвайте нашата опция за подбор, за да намерите най-подходящия за вас продукт!.